CompuSystems neemt systeembeheer activiteiten
I Connect People over !

 logo i-connect-people

Graag willen wij u op de hoogte brengen dat per 1 april 2015 CompuSystems de systeembeheer activiteiten inclusief personeel van I Connect People te Harkstede (Groningen) overneemt.
 
Arjen Luiten, directeur I Connect People:
“De afgelopen 17,5 jaar hebben we met veel plezier en inzet gewerkt aan het opbouwen van onze klantenkring. I Connect People is een relatief kleine speler in de ICT markt met "De Online Werkplek" als voornaamste product naast een "one-stop-shopping" concept voor het MKB. Naast deze activiteiten ben ik me steeds meer gaan focussen op consultancy en advisering. Het blijkt dat de combinatie van deze activiteiten het mij steeds moeilijker maakt om alle klanten de gewenste aandacht te geven. Daarnaast zien een ontwikkeling, waarbij schaalvergroting steeds belangrijker wordt. Daar wij al enige tijd samenwerken met CompuSystems (onderdeel van SPIE Nederland) hebben wij besloten dat I Connect People zich volledig gaat richten op de consultancy en adviseringswerkzaamheden en dat CompuSystems de overige ICT werkzaamheden van I Connect People gaat overnemen. Ook zal Jan Cornelis onderdeel gaan worden van de Servicedesk van CompuSystems en blijft hij voor de klanten het eerste aanspreekpunt.

De eerste doelstelling van I Connect People is de bereikbaarheid te verbeteren. Door het bundelen van onze krachten zal ook de ondersteuning een positieve impuls krijgen. Daarnaast zal de Online-Werkplek van I Connect People deel uitgaan maken van de infrastructuur van CompuSystems. De migratie van de Online-Werkplek naar de infrastructuur van CompuSystems zal in de laatste 2 weken van maart plaatsvinden. We verwachten dat de klanten hier minimaal hinder van zullen ondervinden. Ook de facturering zal vanaf 1 april via CompuSystems gaan verlopen tegen de bij u bekende condities.

Ik ben er van overtuigd, dat dit de beste manier is om ook in de toekomst een goede partner te zijn voor onze klantrelaties.”
 
Nico Lockhorn, directeur CompuSystems:
“Wij zijn verheugd met de overname van de activiteiten en het personeel van I Connect People. CompuSystems is een landelijk opererende ICT dienstverlener voor het MKB met vestigingen in Hoogezand, Hoogeveen, Heerenveen en Schiedam. Naast het leveren en beheren van ICT infrastructuren op klantlocatie heeft CompuSystems een groot aantal op het MKB gerichte Cloud diensten ontwikkeld. Ook op het gebied van VOIP en mobiele telefonie is CompuSystems actief. Als ICT dienstverlener en telecom bedrijf hebben we ambitieuze groeidoelstellingen geformuleerd binnen de MKB markt. De overname van de I Connect People activiteiten versterkt onze positie in Noord-Nederland en past binnen de strategie om deze doelstellingen te bereiken. “
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekenden.
 
Met vriendelijke groet, 

Nico Lockhorn
directeur CompuSystems Nederland                   

Arjen Luiten
directeur I Connect People