Kennismaking

 

Nico sept2013 transparantGraag stel ik CompuSystems aan u voor!

CompuSystems is in de jaren 90 ontstaan vanuit de afdeling Industriële Automatisering van het huidige bedrijf SPIE te Hoogezand. In die jaren werd de betrouwbaarheid van computernetwerken in industriële omgevingen steeds belangrijker waardoor SPIE besloot hiervoor een speciale vakgroep op te zetten. In 1999 werd besloten deze specialistische kennis niet alleen binnen de industrie in te zetten, maar ook binnen het MKB. Hiervoor werd de handelsnaam “CompuSystems” gedeponeerd. Door de sterke landelijke groei van CompuSystems werd in 2003 besloten van CompuSystems een aparte business unit te maken binnen de SPIE Nederland organisatie.

CompuSystems is een onafhankelijke, betrokken en deskundige Business Partner, die zich ten doel stelt om de ICT infrastructuren van haar klanten effectief en efficiënt te onderhouden en te optimaliseren, door bewezen ICT oplossingen toe te passen. Hiervoor heeft CompuSystems een groot aantal op het MKB gerichte standaard diensten ontwikkeld waarmee voor ieder type klant of iedere vraagstelling een maatwerkoplossing samengesteld kan worden, opgebouwd uit beproefde bouwstenen.

CompuSystems is een professionele en transparante organisatie met als doel een lange termijnsucces. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit alleen kunnen realiseren wanneer we niet de téchniek maar de méns centraal stellen. CompuSystems investeert daarom veel in relatiebeheer en ook in haar medewerkers. Wij geven onze medewerkers veel opleidingen, vrijheid en verantwoordelijkheden waardoor ze de kans krijgen zich verder te ontwikkelen en daarmee de kwaliteit van ons werk continu te verbeteren.

Onze slogan is dan ook: ICT is mensenwerk, ICT is maatwerk, ICT is vooruitgang

Nico Lockhorn
directeur

personeel sept2013