Sponsoring

sponsorAls maatschappelijk betrokken ICT bedrijf met een sterk regionaal gerichte marktbenadering, sponsort CompuSystems diverse regionale (sport)verenigingen, goede doelen en projecten zoals:

 

CULTUUR

het drentse landschap

 

GOEDE DOELEN

 

SPORT

Voetbalclub SC Heerenveen (businessclub)

Voetbalvereniging HS'88 te Hoogezand (sitevermelding), shirtsponsor jongens E5

Op 24 juni 1987 werd aan de Kleinemeersterstraat de basis gelegd voor de nieuwe zaterdagvoetbalvereniging. Een aantal zaterdagvoetballiefhebbers waren toen bij elkaar en besloten een commissie te benoemen die een onderzoek zou gaan doen naar de mogelijkheden om een zaterdagvoetbalvereniging in de gemeente Hoogezand-Sappemeer op te gaan richten.

groepsfoto1 e5 hs88 jan2012

 Mixed Hockeyclub DASH te Hoogezand (sitevermelding), Shirtsponsor meisjes C1

Op 5 januari 1931 wordt in Hoogezand een Hockeyclub opgericht: De Mixed Hockeyclub Hoogezand Sappemeer.

dash meisjes c1 2012-2013

 Voetbalvereniging Bareveld, shirtsponsor herenteam

In het jaar 1946 werd het initiatief genomen om tot de oprichting te komen van een voetbalvereniging. Tot de initiatiefnemers behoorden onder andere G. Korst en P. Trip. P. Trip is nog steeds lid van onze vereniging. Op 17 oktober 1946 werd de voetbalvereniging Bareveld opgericht.

vvBareveld 2012 

TSV Hoogezand

Doelstelling van de vereniging is om het trampoline springen in het algemeen te bevorderen en voor een ieder toegankelijk te laten zijn, specifiek talentvolle springers en springsters naar een hoger niveau te brengen en daar mee mogelijk te maken om deel te nemen aan regionale, landelijke en internationale wedstrijden.

 

1410204181157

 

 

ANDERS

Bedrijvencompetitie Euro Kartracing Groningen (info)